Header

Online Betting Starter Her

Reviews

900 kr

15 000 kr
+ 150 freespins

1xBet

1xBet er et bettingselskap som har valgt å ikke ekspandere til noen andre typer spill. Altså er det kun en sportsbook du får her. Dette er noe sjeldent i bransjen, men allikevel styrker det 1xBet i den grad at de fokuserer helhjertet på å levere et best mulig tilbud innenfor en enkelt disiplin.

Om du tar en titt på det store oddsutvalget, eller kanskje de gunstige oddsbonusene, så forstår du fort hvordan dette er tilfelle. For deg som ønsker å sette oddsspill med gode betingelser fra bettingselskapet sin side, så er 1xBet utvilsomt et godt valg av mange grunner.

Oddsbonus til nye spillere opptil 900 kr

Den kanskje aller beste grunnen for en ny spiller til å registrere seg hos et bettingselskap er deres oddsbonus. 1xBet er kjent for noen virkelig saftige oddsbonuser, og dagens oddsbonus er intet unntak. Denne oddsbonusen, som er rettet mot nye spillere, lyder på 100% i bonus opp til 900 kr.

Dette betyr i praksis at 1xBet dobler ditt innskudd med en dose gratis penger. Med andre ord, om du setter inn 400kr i dag, så vil 1xBet gi deg 400kr ekstra. Da sitter du totalt med 800kr å sette dine oddsspill for. Det er mer enn nok gratispenger å sette oddsspill for her!

1xBet betalingsmetoder

1xBet tilbyr et bredt spenn av betalingsmetoder både for dine innskudd og uttak. Blant disse finner vi mange typisk norske alternativer. Dette er blant annet betalingsmetoder slik som Visa, Mastercard, bankoverføring, og de mange forskjellige e-lommebøkene som finnes der ute.

Felles for samtlige metoder er at innskuddene går unna på meget kort tid. Vanligvis vil pengene stå på spillkonto innen sekunder. Fullt like fort går det naturligvis ikke med uttakene, men disse er også hurtige sett i forhold til bransjen. Uansett er dette dog bare ekstra sikkerhet for transaksjoner!

1xBet sportsbook for mobil

Setter du ofte oddsspill, så er det praktisk med et bettingselskap som tilbyr en god sportsbook på mobil. Denne oppgaven fyller 1xBet så til de grader med en mobil sportsbook som det lukter svidd av. Deres mobile sportsbook er nemlig fullt optimalisert, og ikke minst tilgjengelig for samtlige operativsystemer.

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang er å besøke deres nettsider gjennom mobilen. Det er altså ingen krav til å laste ned noen form for en app. Den mobile sportsbooken rommer det samme oddsutvalget og oddsobjektene som PC-versjonen, og den yter dessuten meget godt til å leveres over mobil.

Live betting fra 1xBet

Live betting er helt perfekt for å tilføre litt ekstra spenning til dine spill. Her kan du altså sette oddsspill live, med andre ord underveis i en fotballkamp for eksempel. Da kan du følge med på spillets utvikling, for først senere å ta en avgjørelse. Slik minimerer du risiko, og samtidig gir du deg selv mer info for avgjørelsen din.

1xBet kan absolutt anbefales

1xBet anbefales for alle som leter etter et bettingselskap som byr på det meste. Oddsutvalg, antall tilhørende oddsobjekter, størrelsen på oddsbonuser, tilbud av funksjoner som live betting, og mye mer står i stil med de forventningene en faktisk bør ha til et bettingselskap!

900 kr

15 000 kr
+ 150 freespins