Header

Online Betting Starter Her

Ny, komplett sportsapp ute!

Posted on Tags , , , , , ,

gå aldri glipp av en kamp

Bli klar til sportssommeren med TVkampen.com

Sommeren er like rundt hjørnet, og den ligger an til å bli fylt av spennende sporstøyeblikk. Få oversikten med den nye appen! 

Fotball-VM er naturligvis den største snakkisen for tiden. Men begivenheter som sykkelløpet Tour de France, tennisturneringene French Open og Wilbeldon, samt golfturneringen US Open er også vel verdt å få med seg! Alt dette og mer til kommer snart, men akkurat nå trenger du bare å vite hvordan du skaffer deg det store overblikket over begivenhetene, og tv-sendingene.

TVkampen.com hjelper deg

Et opplagt sted å starte når du skal planlegge tv-tittingen og sportsbettingen er på TVkampen.com. Her finner du alltid en komplett oversikt over livesport på norsk TV. Er du i tvil om når for eksempel en VM-kamp eller første etappe av Tour de France starter, finner du svaret her. Du kan også finne ut hvilken kanal som viser begivenheten.

Er du på farten, slik man ofte er om sommeren, kan det være godt å vite om TVkampen-appen. Du laster den ned gratis i App Store eller Google Play.

Med appen holder du deg alltid oppdatert på de kommende kampene. Du finner også nyheter, odds, startoppstillinger og alt det andre som gjør tv-sendingen ekstra spennende og engasjerende. Du velger selv om du vil varsles når det nærmer seg kampstart.

Planlegg Fotball-VM 2018 med TVkampen

Dedikerte sportsfanatikere vet hvor vanskelig det kan være å få med seg absolutt alt som skjer, for eksempel under en sluttrunde. Det krever både planlegging og disiplin hvis man skal få presse inn alt sammen, og ikke minst for å holde oversikten.

Med TVkampen er det likevel mulig! Vårt komplette TV-program over Fotball-VM 2018 gir deg nemlig muligheten til å planlegge de kommende dagene ned til minste detalj.

Allerede nå kan du finne datoene og tidspunktene for alle sommerens begivenheter. Slik unngår du å avtale ting som krasjer med de mest spennende sportsøyeblikkene, enten det er sommerferien på hytta uten tv, grillings i hagen eller noe helt annet.

Gidder du ikke sjekke hjemmesiden eller appen hver gang du lurer på når dagens kamper begynner eller hvor de vises, kan du laste ned hele programmet direkte inn i din kalender. Da får du også et varsel i forkant av kampstart, uansett om du bruker mobil, nettbrett eller pc. Med TVkampen finnes det altså ikke lenger noen unnskyldning eller fare for å gå glipp av en viktig kamp!

Eier du en hjemmeside? Prøv TVkampen widget

Driver du en hjemmeside kan du enkelt installere og bruke Tvkampens egne widget. Med den kan drivere av hjemmesider lage sin egen Tvkampen feed, helt gratis! Det er en perfekt måte å gi sidens besøkende den komplette oversikt over en eller flere forskjellige sportsgrener og turneringer.

Kanskje ønsker du å vise hele VM-programmet, en tenniskamp på TV eller simpelthen alt innen sport på TV til dine brukere. Du velger fritt hvor langt frem i tid widgeten skal være gå; vis for eksempel de neste 3 dagene eller hele sesongen. Dette styrer du selv.

Med TVkampen.com er du forberedt på en sommer i verdensklasse. Last ned appen til IOS eller Android samt til VM-kalenderen.