Header

Online Betting Starter Her

Beste bettingselskap for norske spillere

Vil du tippe på nett, men vet ikke helt hvilken side du skal spille på? Her er en liste med oversikt over de beste bettingselskap tilpasset norske spillere. Kun de trygge spillselskapene er med i oversikten.

thumbs upDu finner her en oversikt over de bettingselskap som er tilgjengelig for norske spillere og som er trygge å spille på.

Det finnes noen få spillselskaper som ikke er nevnt her, men det er en grunn til at vi ikke har tatt med disse. Det kan være grunnet negative erfaringer, at spillselskapet ikke har lagt tilrette for norske spillere (for eksempel ved at det er vanskelig å overføre penger til spillerkonto eller ta ut gevinst), eller andre forhold.

Ved å benytte denne listen vil du automatisk få tilgang til de siste bonuser og eksklusive kampanjer. Det er her også anledning til å hente andre bonuser enn bare på betting, og listen inneholder en oversikt over casinobonuser også, siden de fleste bettingselskaper også tilbyr dette.

Tipp smartere og vinn mer på bettingselskaper på nett

Det er mulig å vinne mer penger på betting ved å gjøre noen enkle tilpassninger. Du tranger ikke å omlegge strategien din helt, eller bli en ekspert på tipping.

Det finnes to måter å tjene gode penger på betting:

  • Flaks i tipping. Den ene er ved hjelp av flaks, der man er heldig og vinner selv om man ikke har spesielle forutsetninger til å analysere sportsbegivenheter eller å beregne sannsynlige utfall.
  • Kunnskapsbasert tipping. Dette er måten å vinne stort på, uten å bare være heldig. Det er mulig å vinne store gevinster hvis man spiller på bakgrunn av egne kunnskaper innen de sportsbegivenheter man har kompetanse til å vurdere på en god måte.

Andre tippetips for den som vil øke forekomsten av gevinster:

Benytt deg av flere bettingsider, slik at du alltid har tilgang til den beste oddsen. Det er fristende å kun forholde seg til ett spillselskap, og vi forstår at mange gjør dette. Da slipper man å ha penger spredt hos flere forskjellige bettingsider, men det er også en stor ulempe ved å gjøre denne forenklingen. Hvis man tar seg bryet med å registrere seg hos flere sider vil man ha muligheten til å alltid få den beste oddsen, siden det aldri er slik at den samme bettingsiden alltid har den beste oddsen. Det er derfor en tilpasning man bør gjøre, om man ønsker å få mest igjen for de pengene man satser på sportsbetting.