Header

Online Betting Starter Her

Norske bookmakere med best odds

Hvis det er en tabbe som går igjen blant norske spillere, så er det dette: Skal du vinne mer penger, må du sørge for å spille hos den bookmakeren som gir den beste oddsen. Her er noen tips om norske bookmakere.

svømmer i basseng crawl
TL;DR: Ikke vær lat, benytt deg av flere norske bettingselskaper når du tipper på nett, og før hver gang du spiller velger du den bookmakeren som er best på odds på akkurat de kampene du ønsker å spille på.

Det sier seg selv, og det er så logisk. Likevel er det så mange som ikke gjør det på denne måten. Skal du spille på nett, og om du skal ha håp om å vinne noe i det hele tatt i det lange løp, kan du ikke unnvære dette tipset:

Tippetipset over alle tippetips må være å spille der oddsen er best.

Trikset som kan gjøre at du vinner mye mer hos bookmakere på nett

Så du skal altså spille der oddsen er best. Det naturlige oppfølgingsspørsmål vil da være å finne en oversikt over hvilke spillselskaper som tilbyr den beste oddsen. Det er bare ett problem med denne tilnærmingen. Og det er at det ikke finnes en bestemt operatør som alltid har best odds.

Det settes forskjellige odds på alle sportsbegivenheter. Og de fleste bookmakere setter ulike odds på samme begivenheter. Derfor har man ikke annet valg enn å finne ut hvilke odds man får hos de forskjellige bookmakere. For deretter å spille der oddsen er best. Vanskeligere enn dette er det ikke. Om du synes dette høres fornuftig ut, er det ikke annet å gjøre enn og finne ut av oddsen hos de forskjellige aktørene. Det er ikke sikkert du vet navnet på så mange bookmakere, men det spiller ingen rolle. Til dette ha man forskjellige spillportaler som holder oversikten for deg. En av disse er vikingbet.se. Velger du å besøke nettsiden vil du finne navnene på mange anerkjente aktører som tilbyr spill på odds. På dette viset slipper du å lete selv. Og for det andre kan du føle deg trygg på at dette er seriøse aktører. Det er også viktig når du skal spille. Det hjelper ikke å vinne om du får problemer med å få utbetalt gevinsten din fra bookmakeren.

Du vinner mindre om du ikke gjør dette

Hvis man ikke spiller på denne måten, vil man spille med dårligere odds enn hva som er nødvendig. Hvorfor skal man gjøre det? Den eneste årsaken er at man ikke ønsker å gjøre dette merarbeidet med å søke rundt etter den beste oddsen.

Nå er det faktisk slik at det ikke krever så mye mer arbeid å finne den beste oddsen til forskjellige sportsbegivenheter. Skal du være proff, bør du nok benytte deg av alle bettingselskaper som er omtalt hos oss. Men selv om du begrenser deg til kanskje de 3-4 beste bettingselskaper vil du få stort utbytte av å sjekke oddsen på kampene før du spiller.

Spill hos minst 3 forskjellige bettingselskaper

Vi vil anbefale at du som minimum registrerer deg hos 3 bettingselskaper. Det er i alle fall bedre enn å spille kun hos en aktør. Og så sjekker du oddsen på det du ønsker å spille på hos alle disse for hver gang. Det er ikke så arbeidskrevende som det høres ut. Og gevinsten du sitter igjen med gjør at det hele er verdt det.

Det ideelle er å opprette en konto og spille hos alle bettingselskaper. Ulempen med dette er at man også må ha innskudd stående hos alle de forskjellige bookmakere. Dersom man ikke har anledning til å sette inn innskudd av spillepenger hos 10 forskjellige bettingselskaper, kan man begrense seg til 3. Velger du færre enn dette vil du kanskje ofte måtte spille med mye dårligere odds enn det du ellers får i markedet.

Her er en oversikt over de beste norske bettingselskaper.