Header

Online Betting Starter Her

Vinn VIP-billetter til Liverpool – Wolverhampton kampen!

Posted on

Er du Liverpool fan? Da tipper vi at du er temmelig spent på om de klarer å vinne Premier League etter å ikke ha vunnet på 28 år. I år kan det se ut til at de har sin beste sjanse på lenge til å ta hjem tittelen, og deres seneste kamp spilles mot Wolverhampton den 12. mai. AKKURAT NÅ kan du vinne VIP-billetter til akkurat denne kampen, og du får da selvsagt ta med deg en venn!

Kampen som skal spilles mellom Liverpool og Wolverhampton den 12. mai blir nok en av de mest spennende i år, så det er absolutt verdt å få med seg denne! Og hva er vel bedre enn å kunne se kampen live på Anfield Stadionet? Vinn reise, opphold og VIP-billetter for 2 til denne flotte kampen – hos Betsson!

Bli med i kampanjen på 1-2-3

Det er enkelt å delta i denne konkurransen. Først melder du deg på kampanjen ved å klikke på «Meld deg på»-knappen på kampanjesiden hos Betsson. Når dette er gjort kan du begynne å klatre på ledertabellen ved å plassere vinnende spill på oddsen med minst 100 kr i innsats og minst 1.50 i odds. Hver uke i løpet av kampanjeperioden (4. mars 2019 – 17. mars 2019) vil en spiller + en venn vinne en tur til kampen mellom Liverpool og Wolverhampton den 12. mai, og vinnerne på 2-10. plass får gratisspill.

Altså deltar du på 1-2-3:

  1. Meld deg på kampanjen
  2. Klatre på ledertabellen ved å plassere kvalifiserende spill på oddsen
  3. Hver uke vinner spilleren på 1. plass Liverpool – Wolves billettene + reise, og vinnerne på 2-10. plass får gratisspill

Liverpool

Live Liverpool – Wolves kamp med det viktigste inkludert

Hovedpremien som er reisen + VIP-billeter til Liverpool – Wolverhampton kampen inkluderer alt du trenger for å få en fantastisk opplevelse. Det vil si flyreise, hotellopphold og VIP-losjebilletter. Dette dekkes selvsagt av Betsson. Vinneren på 1. plass i ledertabellen vinner denne pakken og kan ta med seg en venn.

Førstepremien:

  • Tur/retur fly Norge – Liverpool
  • 2 overnattinger på 4-stjerners hotell med frokost for vinneren +1
  • 2 kampbilletter til Liverpool – Wolverhamptons på Anfield Road Stand
  • Velkomstdrink når man ankommer stadion, pluss matservering i boksen tre timer før kampstart

Oddsbonus hos Betsson Sport

Alle nye, norske spillere hos Betsson får selvsagt en god velkomst. Når man gjør sitt aller første innskudd her vil man få en 100% bonus opptil 2000 kr. Alt man trenger å gjøre for å motta denne er å registrere seg via oddssiden (bare klikk på linken i denne artikkelen, så tar vi deg rett dit). Deretter gjør du et innskudd på mellom 100 kr og 2000 kr. Glem ikke at du ikke kan sette inn med Neteller eller Skrill for å motta bonusen. Velg bonusen før du bekrefter innskuddet, og voilà så er bonusen på kontoen din og moroa kan begynne!

Når det gjelder omsetningskravet til bonusen så er dette på 8 ganger, og minste odds må være på 1.50 per kupong. Før man kan foreta et uttak av eventuell gevinst må kravet være fullført. Lykke til med spillingen!

Liverpool